Hírek, információk Rendezvények Támogatóink Galéria Archívum Kapcsolat

Hírek, információk - Aktuális

Záróünnepség

2007.03.23. 15:05
Ma ebéd után került sor az Internet Fiesta 2007. programsorozatunk záróünnepségére.

A délutáni záróünnepségen Farkasné Gellért Erzsébet könyvtárigazgatót követően Halász János alpolgármester, országgyűlési képviselő köszöntötte a közönséget. Elmondta, hogy napjainkban mennyire fontos a világháló nyújtotta informácókban történő keresés, és a különböző szolgáltatások megismerése. Elismerését fejezte ki, hogy a könyvtárak ebben kiemelt szerepet vállalnak.

Az eseményen Csehely Edit a Debreceni Városi Könyvtár igazgatóhelyettese az elmúlt hét eseményeit summázta. Prezentációjában a legújabb Fiestás programjainkra és a már-már hagyománnyá váló rendezvényekre is betekintést nyerhetett a közönség. Külön kiemelte a különböző pályázatok és vetélkedők kiemelkedő alkotásait, néhányat közülük a rendezvényt követően külön meg is mutathattunk az érdeklődőknek.

A rendezvényre a pályázatok és vetélkedők díjazottjait is meghívtuk, akiknek az alpolgármester úr személyesen adta át az ajándékokat. Külön megköszöntük azon lelkes pedagógusoknak, nevelőtanároknak is a munkáját, akik motiválták, segítették a diákok felészülését.

A rendezvényen készült képek.

vissza
© Debreceni Városi Könyvtár - Internet Fiesta 2007. 4024 Debrecen, Piac u. 68. Telefon: 52/502-430 Fax: 52/537-609