Hírek, információk Rendezvények Támogatóink Galéria Archívum Kapcsolat

Hírek, információk - Aktuális

Webkamerás beszélgetés a LOKI futballistáival

2007.03.22. 19:23
Vendégünk volt Csernyánszky Norbert a DVSC-TEVA labdarugó csapatának kapusa és Zsolnai Róbert csatár.

Ahogyan tavaly, idén is újra a Fiesta vendégei voltak a LOKI focistái. Ezúttal ketten látogattak el az Újkerti Könyvtárba. Mint az már megszokott ilyenkor webkamerán keresztül a SKYPE program segítségével a játékosok élő beszélgetést folytattak egy másik könyvtárban, ezúttal a Tócóskerti Könyvtárban összesereglett szurkolókkal. A vérbeli drukkerek időközben a helyszínen is szép számmal összegyűltek és az internetes csevegés után a helyszínen is szót kaptak a diákok. A játékosok Szabó László edző kérésére nagy vonalakban beszéltek életpályájukról, hogy hogyan is kerültek Derecenbe.

A diákok szokás szerint a nagyon egyszerűtől az igen komoly szakmai kérdésekig faggatták a játékosokat. Mint megtudtuk Norbertnek rengeteget kell dekáznia. Ebből egy rögtönzött ülve történő bemutatót is tartott, és egy jó ideig szórakoztatta a közönséget.

A kérdéseket követően itt is sor került a dedikálásra. Jutott bizony mindenhova: papírra, noteszbe, labdára, sapkára, pólóra, kezekre, karokra pingálták a játékosok aláírásaikat. A találkozót a közös fotózások zárták, amely úgy véljük nemcsak a gyerekek, hanem a játékosok számára is egy kellemes délutáni esemény volt.

A rendezvényen készült képek.

vissza
© Debreceni Városi Könyvtár - Internet Fiesta 2007. 4024 Debrecen, Piac u. 68. Telefon: 52/502-430 Fax: 52/537-609