Hírek, információk Rendezvények Támogatóink Galéria Archívum Kapcsolat

Hírek, információk - Aktuális

Webkamerás beszélgetés Lukács Lászlóval

2007.03.21. 16:50
A nap egyik legnagyobb eseménye a személyes találkozó és a webkamerás beszélgetés a Tankcsapda frontemberével volt.

A Tócóskerti Gyermek- és Iskolai Könyvtárunk adott otthont a találkozónak. Azaz csak adott volna, mivelhogy az érdeklődők száma oly mértékben megnövekedett, hogy kölcsön kellett kérnünk az iskolától a Mozit, amelybe közel 200 fős gyereksereg zsúfolódott össze, hogy személyesen találkozzon az egyik legnébszerűbb debreceni énekessel Lukács Lászlóval.

A találkozó elején webkamerás kapcsolatot létesítettünk a Petőfi Emlékkönyvtárral, majd pedig a Zenei Könyvtárunkkal. Mindkét helyről lelkes rajongók tábora faggatta különböző kérdésekkel a zenészt-énekest. Mint megtudhattuk, Lukács nagy állatbarát, olyannyira, hogy maga nem is fogyaszt állati eredetű ételeket. Ezen kívül hasznos információ volt, hogy az énekes kedvenc fiatalkori könyve a Winnetou kalandja. Bízunk benne, hogy ez a mostani fiataloknak is kedvet ad az olvasásra.

A webkamerás beszélgetések után a moziban várakozók is szóhoz jutottak és szinte mindenkinek volt egy kérdése a zenészhez. A beszélgetést követően végeláthatatlan dedikálás kezdődött.

A rendezvényen készült képek.

vissza
© Debreceni Városi Könyvtár - Internet Fiesta 2007. 4024 Debrecen, Piac u. 68. Telefon: 52/502-430 Fax: 52/537-609