Hírek, információk Rendezvények Támogatóink Galéria Archívum Kapcsolat

Hírek, információk - Aktuális

Elkészült az Internet Fiesta honlapunk

2007.02.19. 18:10
Örömmel értesítünk mindenkit, hogy elkészültünk a Debreceni Városi Könyvtár új Fiesta honlapjával. Az Internet Fiesta az internet népszerűsítést, annak szolgáltatásainak széles körben történő elősegítését hivatott megcélozni. Ezt a honlapot kifejezetten a könyvtárhálózatunk rendezvényeinek, programjainak webes megjelenítésére hoztuk létre. Ezen a felületen szeretnénk tájékoztatni mindazokat, akik érdeklődnek színes és érdekes rendezvényeink iránt.

A honlapon nemcsak a legújabb, hanem a korábbi Internet Fiesta anyagai (többségében képek) is hozzáférhetők. Továbbá ezen a felületen is szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak a szponzoroknak, akik nem csekély adományaikkal rendszeresen hozzájárulnak, hogy a vetélkedőkön, pályázatokon a díjazottainkat munkáit ajándékokkal is értékeljük. És külön köszönetet mondunk az együttműködő szervezeteknek, iskoláknak, pedagógusoknak, kollegáknak és a résztvevő gyerekeknek, szülőknek egyaránt.

Hamarosan elérhetők lesznek aktuális pályázataink és a vetélkedők anyaga is. Addig is kellemes böngészést kívánunk mindenkinek!

vissza
© Debreceni Városi Könyvtár - Internet Fiesta 2007. 4024 Debrecen, Piac u. 68. Telefon: 52/502-430 Fax: 52/537-609