Felhívás Kedves Szülők! Kedves Pedagógusok! Előzmények Elérhetőség Támogatók Pályázz Játssz velünk! "A nagy mesemondó" "A kis mesemondó" Festoinas Meseszó Közhírré tétetik
 

Közhírré tétetik!

Aki hallja, adja tovább! A Népmese Napján a Debreceni Városi Könyvtár valamennyi fiókkönyvtárában kidoboltatik, hogy a város ifjú olvasói a 2007/2008-as tanévben ismét megküzdhetnek az Aranykolibri Díjért.

Keressük azokat a cimboráinkat, akik bátran útra kelnek a mesék birodalmába, s számos próba során bebizonyítják, hogy járatosak a magyar népmesék világában.


 

Kedves meseszerető Barátunk!

Ne legyél rest közénk állni! Lehet, hogy Te leszel a játék legjobb mesemondója, vagy legügyesebb festőinasa, vagy legnagyszerűbb meseírója, vagy legcsavarosabb eszű rejtvényfejtője.
Ha úgy érzed, hogy kevés mesét ismersz még, sebaj. Játssz velünk akkor is bátran! Minden hónapban egy kedves mesénket juttatjuk el hozzád, s meglátod, a vándorút végén sok-sok élménnyel, történettel leszel gazdagabb.

Akik a próbák során a legtöbb tallért gyűjtik mesebeli tarisznyájukba, 2008-ban a gyermeknapon megkapják méltó jutalmukat.

A játék feladatai, pályázatai megtalálhatók a Debreceni Városi Könyvtár fiókkönyvtáraiban és a honlapunkon.

Kellemes időtöltést!

Ilyen volt a Mesemondó verseny