Mesélő utcák Híres-neves Debreceniek Hej Debrecen Titkok kulcsa Elérhetőség Pályázó Évszakoló Körbenéző Ünneplő Ki a Lúdas?

Pályázó

10 lúdas az ára!!!!!Pályázz egész tanévben! Pályaműveddel akár 10 lúdast is szerezhetsz. Juttasd el alkotásod a Debreceni Városi Könyvtár valamelyik fiókkönyvtárába vagy a galiba@dbvk.hu címre!

A legjobb műveket természetesen külön is jutalmazzuk és bemutatjuk a honlapunkon, ahol szavazni lehet rájuk.
Eredményhirdetés 2008-ban a gyermeknapon lesz.


Debreceni évszakok - Fotó- és rajzpályázat

Ha Te is szereted nézni az évszak változásait, és szívesen rajzolsz, vagy fotózol, akkor örökítsd meg Debrecent az év különböző időszakaiban! Mutasd meg a város színeit, sokféle arcát. Készíts rajzot, vagy fotózd le Debrecent napsütésben, lombhulláskor, hóesésben, vagy tavaszi időben!

"Vannak vidékek legbelül" - Vers- és novellaíró pályázat

Számodra mit jelent ez a város? Miért jó itt élni? Neked mi jut eszedbe Debrecenről? Ragadj tollat és írd meg! Elő a jobbnál jobb ötletekkel, láss munkához! Gondolataid versbe is szedheted, de prózában is lejegyezheted!

"Debrecenbe kéne menni" - Idegenvezető kerestetik pályázat

"Debrecenbe kéne menni..." Na nem pulykakakasért, hanem a sok-sok látnivalóért. Évről évre egyre többen vendégeskednek Debrecenben. Mit érdemes felkeresni, mit nézzen meg az ide látogató? Erre biztos van már néhány jó ötleted. Csapj fel idegenvezetőnek, s állíts össze egy városnéző túrát! Készíthetsz fotókkal vagy prezentációval ellátott bemutatót is.